Malaysia> Perak > Taiping > Classifieds in Taiping > Services in Taiping
Results for Services 1 - 13 of 13
April 30, 2014
kami mncari bayi dan kanak kanak utk diasuh kami mengadakan Khidmat mengasuh di kawasan taman pengkalan ayu berdekatan dengan taman kaya dan taman pengkalan maju taiping ,tidak mengira umur,hrga Rm 300 seorg ,masa mengasuh dari jam 7 a.m - 5.30 pm...jika anda memerlukan perkhidmatan  kami boleh hubungi no sy cik fiera 0142532132 atau cik ika 014 7414282. kami hnya Mengasuh 4 orang budak sahaja . Buat masa ni tak ada mengasuh mana2 baby lagi.** 
  • Babysitter & Nanny in Taiping
 
taman pengkalan ayu
 
 
April 30, 2014
kami mncari bayi dan kanak kanak utk diasuh kami mengadakan khidmat mengasuh di kawasan taman pengkalan ayu berdekatan dengan taman kaya dan taman pengkalan maju taiping ,tidak mengira umur,hrga Rm 300 seorg ,masa mengasuh dari jam 7 a.m - 5.30 pm...jika anda memerlukan perkhidmatan  kami boleh hubungi no sy cik fiera 0142532132 atau cik ika 014 7414282. kami hnya mengasuh 4 orang budak sahaja . Buat masa ni tak ada mengasuh mana2 baby lagi.** 
  • Babysitter & Nanny in Taiping
 
taman pengkalan ayu
 
 
April 24, 2014
House for rent corner lot 6000sqf near to schools and shopping mallonly proffesional are available to rent
  • Other Services in Taiping
 
merpati, kamunting
 
 
Balloons Decor
August 19, 2013
Balloons started to be popular currently in all kinds of . However, due to the price are expensive, many does not want to spend on it. Now, T2G Balloons World gives the b
  • Other Services in Taiping
 
 
 
  • Other Services in Taiping
 
 
 
August 08, 2013
Dulu masa sekolah ada band xder gitar... Skrg dah kejer, bandmate semua pg jauh... Kat rumah ak ad gitar 2bijik, basssebijik.. Takder kwn nk jamm... Sesiape yg dh keje yg mempunyai isu mcm aku... Lets meet n share the
  • Moving & Storage in Taiping
 
 
 
February 13, 2012
千富國際管理顧問有限公司04 22919279傳真04 22979279我們公司主要服務項目有:甲乙丙級營造牌買賣,營造公司設立,登記,變更,讓渡,營造升級,代聘技師,公證,機具公證,存款簽證,土地融資,砂石買賣,不動產買賣,工商徵信服務,住宅和大樓開發租售,國際貿易,工商仲介服務等等.如果您有任何的問題都可以來電洽談,我們會竭盡所能為您服務. 目前有多張甲乙丙級營造牌要讓渡,其中還有盈虧互抵將近1500萬,可扣除稅金4百多萬,真是買到賺到,知名廠商經營商譽優良,而且無票信暇疵,無欠稅,無工安紀錄,無勞健保糾紛,帳務清楚.前3年營業額都最少8千萬元(專營公家工程),也有20.30億元的都有(因業主健康問題要讓渡)最新讓渡件:甲級賣主為北部知名機構,登記資本額1億,票信正常,無欠稅(還送25萬留抵稅額)無未完工程和保固期,承攬工程手冊無缺失,帳務清楚,業績亮麗(單件工程就有2.8億)機會難的. ...
  • Other Services in Taiping
 
 
 
February 09, 2012
「jyiinn」是一個執著於將「藝術」與「 商業」作高度整合的創意團隊。在公司 創立之初,緣於創辦人的藝術美學造詣 妝美材設計經驗,「jyiinn」即定位於「 利用藝術與科技,使設計作品更能感動 人心進而提升產品與公司價值」,並堅 持創意的發揮以及設計與服務品質,將 研發成果作最好的詮釋與創新,期許成 為文化創意產業美妝美材設計界的尖兵。
  • Health & Beauty & Fitness in Taiping
 
 
 
July 26, 2011
KAMI MENYEDIAKAN PERKHIDMATAN KATERING,SEWA KANOPI, PHOTOGRAFI DAN LAIN-LAIN UNTUK PELBAGAI MAJLIS SEPERTI PERKAHWINAN, JAMUAN MAKAN DAN SEBAGAINYA DENGAN HARGA YANG BERPATUTAN. Harga Kanopi Pengantin RM350 mengikut tema anda bersama skirting, scallop, sarung kerusi, hiasan bunga utk meja pengantin. Terdapat pelbagai pakej menarik menanti anda. Door Gift Percuma diberikan kpd pelanggan kami. Hubungi 019-4365249 (zaky) @ 019-4155249 (yatie)
  • Event Services in Taiping
 
 
 
July 25, 2011
TECHNICIAN AIR-CONDITIONING Syarat: -warganaegara malaysia -berumur 18thn ke atas SIN HUAT AIR-COND & REF. SDN.BHD. NO.490 JALAN KAMUNTING, TAMAN SAUJANA, 34800 KAMUNTING,TAIPING,PERAK Untuk keterangan lanjut sila hubungi, MAN di talian 012-4834105
  • Repair in Taiping
 
 
 
July 14, 2011
Day & Night Make Up Bridal Make Up Prom Make Up Hair Settings Bridal Hair Set Function Make Up & Hair Set Outdoor & Indoor Make Up Services
  • Health & Beauty & Fitness in Taiping
 
 
 
July 09, 2011
Rawatan Resdung Tradisional Dapatkan perkhidmatan merawat jerawat dengan memberi tumpuan membasmi punca pembiakan iaitu resdung. Amat sesuai untuk segala jenis resdung terutama di tahap kronik. Penerangan lanjut boleh di dapati di: Rawatan Memusnahkan Jerawat Resdung Atau anda boleh segera bermula dgn melanggan bekalan siap di: Bekalan merawat resdung, bisul, nanah dan lendir Pertanyaan serta soalan sudah tersedia di laman web tersebut. Terima kasih.
  • Health & Beauty & Fitness in Taiping
 
 
 
July 03, 2011
saya sedia membantu menjaga dan mengasuh anak-anak anda dalam suasana yang bersih dan berilmiah. terutama yang menginginkan anak mereka bertutur dalam english (anak saya Arif Hazman, 3thn is well versed in english) Juga untuk yang memerlukan penjagaan dalam tempoh beberapa jam sehari juga boleh dirundingkan. sila hubungi hazmila 012-5335825
  • Babysitter & Nanny in Taiping
 
 
 
Looks like you are not yet CityBase member

Signup to start buying/selling

Created in 8.6265699863 seconds